4 de juny 2011

Montserrat 2011

Un any més els Marxaires vam anar a la sortida emblemàtica de Montserrat amb il.lusió i amb la presència de les velles glòries fundadores d'aquesta meravellosa colla d'amics excursionistes i amants del senderisme.
Notables Marxaires com Jacint Sala i Sirio del Valle ens van recordar aquells primers passos per la nostra geografia catalana, fa ara justament 30 anys.
Celebravem la Missa en memòria dels companys que ens havien deixat i oficiada pel pare Manel. Varem comptar amb la entranyable presència del nostre president del Club en Sebastià Millans.
A la sortida i després de prepararnos a consciència amb un bon esmorzar ens vam posar en marxa amb l'objectiu d'arribar a Sant Jeroni.
La sortida d'aquest any hauria estat perfecta si no ens hagués plogut a mig camí. Un núvol capritxós ens va impedir a molts Marxaires coronar la cota de Sant Jeroni que és la més alta de Montserrat i que era el final que ens havíem proposat.
Però bé, com les coses s'han de prendre's en positiu, aquesta circumstància ens va obligar a baixar en funicular i així alliberar-nos de baixar els 700 esglaons fins al monestir i que sempre et deixen els genolls fets pols.
Només la meitat va aconseguir assolir-ho, ja que la presència de la imprevista tempesta va impedir fer-ho a tots. 
Després d'una perllongada carrera aconseguirem arribar a l'estació del funicular per a baixar tots junts fins l'autocar que ens portaria finalment fins al restaurant.
El restaurant va estar bé amb abundant menjar que va sobrar en totes les taules.
Un altre gloriós dia per apuntar-nos en la dilatada història dels Marxaires.
I res més, fins l'any que ve.
L'avi Marxaire


Fotos de Josep M. Rebull




Fotos de Jordi Domènech





EL VIDEO DE LA SORTIDA