17 de des. 2011

Nadal 2011 al Txoco

Aquest any ha estat un dinar de Nadal entranyable en trobar vells coneguts i celebrar amb molta alegria una festa tan tradicional.
Ja és una pràctica de molts anys el trobar-ens per aquestes dates i sempre s'ha anat millorant. Tot el local estava ple a vessar, com podreu veure en el vídeo que s'acompanya, amb un ambient fantàstic, però a més un servei de taules impecable i eficaç, gràcies a la bona disposició de dos voluntaris per taula, que només s'asseien a menjar després de servir a tots els seus companys de taula. Perfecte!.
L'acte es va obrir amb unes paraules de benvinguda i presentació del nou i flamant President del Club, Joan Lluís Abellán, amb un discurs breu però intens i al qui desitgem tota mena d'èxits en benefici del Club.
Després de les postres van arribar la resta de discursos i distincions, començant amb el lliurament d'una placa de reconeixement al nostre amic Joan Malaret, uns regals als esforçats i soferts cuiners, i finalment unes paraules d'atenció en favor de la Fundació del Club, una formació d'esperit solidari per als més necessitats, dirigida i presentada per part del nostre estimat i admirat amic Jaume Janer.
Com sempre despediríem l'acte cantant els 5 Pals.
I res més, només ens resta desitjar-vos a tots un molt feliç i venturós any 2012.
L'avi Marxaire

Les fotos del acte




El video del acte